• NL
C.K. (Cora) Elfring - Dwarswaard
Functie
medisch assistent
Aandachtsgebied
iontoforese, TENS
Opleiding
HBO assistent Pijnbehandeling, Han Nijmegen
Afdelingen

 

‘Ik werk in Noordwest Pijncentrum omdat ik samen met de pijnartsen en samen met al mijn collega’s het verschil kan maken voor mensen met pijn. Mensen met acute pijnklachten, maar ook met chronische pijnklachten. Dat is mijn drijfveer voor mijn vak.

Het leuke aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid. Ik volg patiënten tijdens het hele traject door bij hen te zijn bij een behandeling, zelf behandelingen te doen, ze uitleg te geven, gerust te stellen, door als tussenpersoon er voor te zorgen dat de patiënt zich gehoord voelt, begripvol te zijn, te luisteren en soms duidelijkheid te creëren in de soms wirwar van informatie die ze krijgen. Ik vind het fijn om aandacht te kunnen geven aan het verhaal achter de pijn.

Ambitieus? Dat ben ik! Ik vind het belangrijk dat patiënten merken dat ik om hun welbevinden geef. Ik hoop met veel plezier en inzet dit werk te blijven doen. Verder wil ik positiviteit  uitstralen en uitdragen naar patiënten en collega’s. Ik werk in een fantastisch team van artsen en collega’s en heb een hele fijne baan in een prachtige omgeving met veel uitdaging en aandacht voor elkaar en daar wil ik graag aan mee blijven werken.’ 

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: C.K. (Cora) Elfring - Dwarswaard