• NL
M. (Mariska) Bloedjes
Functie
verpleegkundig specialist
Aandachtsgebied
oncologische aandoeningen maag-, darm- en leverziekten
Opleiding
Master Advanced Nursing Practice
BIG-nummer
39909083930
Afdelingen

 

‘Sinds 2007 ben ik werkzaam als (oncologie)verpleegkundige. In 2014 heb ik de opleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. Tot begin 2017 heb ik als verpleegkundig specialist  gewerkt in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Ik wilde mij graag meer profileren en specialiseren binnen een bepaalde patiëntengroep. Deze kans heb ik gekregen binnen de afdeling maag-, darm- en leverziekten (MDL) van Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar.

Mijn aandachtsgebied binnen MDL zijn de oncologische aandoeningen van het maagdarmstelsel. Denk aan kanker van de slokdarm, maag, alvleesklier, galblaas en kwaadaardige darmpoliepen.

Door de multidisciplinaire manier van werken krijgen patiënten vaak met veel verschillende zorgverleners te maken. Mijn rol als verpleegkundig specialist is om patiënten hierbij te begeleiden en een vast aanspreekpunt voor hun te zijn. Patiënten kunnen bij mij terecht voor praktische vragen, advies, ondersteuning en persoonlijke begeleiding gedurende de gehele behandeling en hierna.’

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: M. (Mariska) Bloedjes