• NL
Gepubliceerd: 18-01-2023, laatst gewijzigd: 18-01-2023

Beluister nu onze eigen podcastserie 'Naast Noordwest'!

Wanneer je het ziekenhuis binnenloopt ben je opeens onderdeel van een wereld op zichzelf. In die wereld ontmoeten talloze mensen, zorgprofessionals en patiënten, elkaar op de kwetsbare momenten van een mensenleven. De relatie tussen een patiënt en een zorgprofessional is soms technisch, praktisch en altijd gericht op genezing of kwaliteit van leven. Maar soms gebeurt er iets bijzonders. Dan maakt een zorgprofessional een onuitwisbare indruk op een patiënt, of andersom. Dat zit ‘m niet eens in grote dingen, maar juist in een gebaar, of een zin die iemand zegt. Dat moment verandert de relatie voorgoed, die wordt opeens ‘bijzonder’.

Van mens tot mens
In de podcastserie gaan patiënt en zorgprofessional met elkaar in gesprek. Van mens tot mens praten zij over de indruk die ze op elkaar hebben achtergelaten en hoe dat hun relatie heeft gevormd. Maar vooral, wat dat voor hen persoonlijk betekend heeft in hun proces of perspectief.

Verschil maken
In Naast Noordwest beluistert u 10 oprechte, ontroerende, mooie en soms ook heftige verhalen. Daaruit blijkt dat we in die ‘wereld op zichzelf’ samen het verschil kunnen maken.

Luister naar de podcastserie Naast Noordwest op uw favoriete podcastplatform, zoals Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify of onze website.
 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws